673 |
Survey on the Bacterial Hygiene of frozen Foods
건강ㆍ식품 Survey on the Bacterial Hygiene of frozen Foods
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2013-01-23 |
144 |
672 |
수종 Monoterpenoid의 항산화활성 연구
건강ㆍ식품 수종 Monoterpenoid의 항산화활성 연구
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2013-01-23 |
144 |
671 |
Thiamine Tetrahydrofurfuryl Disulfide 투여가 흰 쥐의 장기 내 카드뮴과 납의 함량에 미치는 영향
건강ㆍ식품 Thiamine Tetrahydrofurfuryl Disulfide 투여가 흰 쥐의 장기 내 카드뮴과 납의 함량에 미치는 영향
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2013-01-23 |
142 |
670 |
중국산 생약의 금속성분에 관한 연구
건강ㆍ식품 중국산 생약의 금속성분에 관한 연구
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2013-01-23 |
139 |
669 |
기린초의 지질과산화 및 간독성에 미치는 영향
건강ㆍ식품 기린초의 지질과산화 및 간독성에 미치는 영향
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2013-01-23 |
131 |
668 |
아질산 이온이 COD분석에 미치는 영향에 관한 연구
환경 아질산 이온이 COD분석에 미치는 영향에 관한 연구
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2013-01-22 |
635 |
667 |
Studies on Acute Toxicity and Bioaccumulation of Mercuric chloride and Methylmercuric chloride in Carrasius aurartus
환경 Studies on Acute Toxicity and Bioaccumulation of Mercuric chloride and Methylmercuric chloride in Carrasius aurartus
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2013-01-22 |
171 |
666 |
A Study on Traffic Noise in Seoul Area
환경 A Study on Traffic Noise in Seoul Area
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2013-01-22 |
155 |
665 |
The Study on the Analysis Method of Volatile Organic Chloride Compounds from Wastewater
환경 The Study on the Analysis Method of Volatile Organic Chloride Compounds from Wastewater
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2013-01-22 |
148 |
664 |
The Study on the Removal of Phosphate in Water by Coagulant
환경 The Study on the Removal of Phosphate in Water by Coagulant
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2013-01-22 |
131 |